На своїй сторінці в Instagram суддя кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як готує свій улюблений сніданок із лавашу за пʼять хвилин.
Це дуже смачна та поживна альтернатива звичайному омлету чи бутербродам.
Для цього рецепту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере один круглий лаваш, 2-3 яйця, консервований тунець або будь-яке мʼясо, шинку чи ковбасу, помідор, трішки зелені та твердий сир.
Яйця розмішуємо до однорідності, додаємо сіль і улюблені спеції та виливаємо на розігріту пательню з невеликою кількістю олії. Яйця "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво накриває лавашем і смажить на середньому вогні протягом кількох хвилин.
Після цього перевертаємо лаваш яєчнею догори. На одну половину викладаємо начинку: тертий твердий сир, тунець або мʼясо, нарізаний кільцями помідор, ще трохи тертого сиру – і складаємо лаваш вдвоє.
"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво смажить лаваш до золотистої хрусткої скоринки – і сніданок готовий.
Раніше суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво також показав цікавий лайфхак, який допоможе зварити яйця пашот. Для цього на харчову плівку, змащену олією, вибиваємо яйце, збираємо краї плівки, щоб вийшов мішечок, і відварюємо яйце в киплячій воді, щоб білок приготувався, а жовток лишився рідким.
Останні новини України:
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.