Посуд Philipiak — якість назавжди!

0
1784

Philipiak — це італійська компанія по виробництву двох видів товарів: натуральної косметики і високоякісного посуду. Начебто, дивне поєднані двох, зовсім різних ліній виробництва, повинно дещо насторожувати. Але є чинник, який об’єднує виробництва двох видів товарів — цю якість самих товарів. Що косметика, що посуд, виготовляються з натуральних і екологічно чистих матеріалів, які безпечні для нашого здоров’я.

Посуд Philipiak, виробництво якого розпочалось безпосередньо посуду в 1967 році, за цей період часу набрав досить велику популярність серед населення країн ЄС, де має великий попит. І тепер почав завойовувати ринки країн СНД. В першу чергу компанія налаштована на українські російські і білоруські ринки.

Посуд Philipiak робиться з високоякісної сталі, і є еталоном якості. Посуд Philipiak довговічний і надійний, компанія видає гарантію на свої вироби до 25 років. Посуд зручний у використанні і простий в обслуговуванні.

Посуд Philipiak продається цілими наборами і окремими елементами. При купівлі набору посуду, Ви економите значну суму грошей, до 15 відсотків, якби Ви купували окремо кожну посудину. У набір посуду може входити від трьох до дев’яти предметів. Звичайно це каструлі, що відрізняються своїми розмірами і відповідно об’ємом, і сковорідки.

Кожна посудина від Philipiak, має спеціальний температурний датчик, що називається термостат. Термостат розташований на кришці посудини. З його допомогою набагато простіше і зручніше контролювати температурний режим цього посуду. Посуд рівномірно нагрівається з усіх боків і по усій площі, що також не може не радувати.

Посуд Philipiak ще здатний, завдяки щільному приляганню кришки до основи, утримувати усі корисні речовини і вітаміни.

Компанія має свій сайт на просторах Інтернету — //www.philipiakmilano.com.ua/, де є опис усіх товарів компанії, а також можливість зробити замовлення товарів онлайн.

Предыдущая статьяУченые считают, что электронные сигареты вызывают меньшее привыкание организма к никотину, чем обычные
Следующая статьяЗапасаемся железом: готовим печень в сырном соусе

НОВОСТИ ПАРТНЕРОВ